Een passende herinnering

van der Meer NatuursteenEen passende herinnering
[rev_slider_vc alias=”home-creative”]

Een passende herinnering

Een passende herinnering: Persoonlijke zorg en aandacht voor uw wensen als nabestaande staan bij ons centraal. Samen met u kunnen wij een duurzaam en persoonlijk gedenkmonument maken, een blijvende herinnering aan uw overleden dierbare. van der Meer Natuursteen richt zich hoofdzakelijk op het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van grafmonumenten, gedenktekens, sierurnen, urnenmonumenten, herinneringen in glas en lasergravures. Wij voeren ook onderhoud en restauratie aan grafmonumenten en urnengraven uit.

Bij een bezoek aan onze toonzaal aan de Ringoven 4 in Arnhem, Gelderland vindt u een breed assortiment aan gedenkmonumenten, maar ook een collectie gedenksieraden en een assortiment grafkisten. Samen met u kunnen wij met onze speciale ontwerpsoftware stap voor stap een grafmonument ontwerpen en u direct het eindresultaat laten zien.

Wij ontvangen u graag in onze toonzaal en mocht u vragen hebben op het gebied van grafmonumenten of aanverwante zaken kunt u ook te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Mocht u vragen hebben over de uitvaartzorg van uw dierbare dan kunnen wij de onderstaande samenwerkingspartners aanbevelen.

Samenwerkingspartners